Mònica Tarrés – Qui sóc?

fotomonica

Mònica Tarrés

Sóc una persona apassionada per la vida i per compartir tot el que he après i experimentat en mi mateixa, que m’ha permès ampliar la mirada, comprendre el complex, però meravellós funcionament de l’ésser humà i situar-me en un espai de confiança i responsabilitat.
Estic fermament convençuda que tot ésser humà té un potencial a desenvolupar i que creant un espai de seguretat i de confiança aquesta facultat latent es manifesta i aconsegueix tota la seva esplendor.

Psicoterapeuta psicoanalítica individual i de grup per la Sigmund Freud University Viena-París, amb base en Anàlisi Transaccional i psicoanàlisi de Freud i Jung.

Formadora i facilitadora certificada de TRE © (TRE© Local Trainer & Certified Provider), técnica per l’autogestió de l’estrès i l’alliberació de la tensió profunda i el trauma.

Fundadora i directora de l’espai Salut Integral, espai de teràpies curatives i preventives, corporals i psicològiques, que té la seu a Sant Martí de Centelles (Barcelona).

Directora i docent de l’Ecole Européenne des Philosophies et Psychothérapie Appliquées a la seva seu a Barcelona (www.eepa.fr) 2009-2015.

Terapeuta corporal en el sistema ARC (Anàlisi Restaurador Corporal) que inclou la microgimnàstica, el massatge restaurador i la gravitoterapia.

Terapeuta corporal i docent en la tècnica Nadeau

Autora del llibre il·lustrat El joc de la gran aventura de la vida” de la col•lecció “Obrim la nostra mirada” editat per Monmon Editors.