que estic fent o que vindran

ACTIVITATS MÒNICA TARRÉS

Properament…

CERCLE D’EQUILIBRI ONLINE

Un espai per inspirar-nos, compartir, sentir-nos i estar en relació els uns amb els altres. Experiències totes que, per a mi, estan a la base de tot creixement.

Gestant la idea…

DONANT CONTINUITAT A LA FORMACIO EN TRE®

Pensat per aquelles persones que havent completat la certificació en TRE volen seguir aprenent i experimentant en grup, aprofundint en els conceptes que ens ajuden en la presencia, la ressonància i l’impuls.

NOVEMBRE 2023

TROBADA INTERNACIONAL DE FACILITADORS DE TRE® A XILE

Una oportunitat per  viure l’impuls d’una comunitat activa, compromesa i entusiasta amb el procés d’expandir els tremolors neurogènics allà on calgui com a eina d’auto-cura i auto-empoderament.

que he fet

ACTIVITATS MÒNICA TARRÉS

20 setembre 2020

ÚLTIM MÒDUL DE LA PROMOCIÓ 9 DE TRE® PER LA CERTIFICACIÓ

Acabem l’últim mòdul de la formació per la certificació en TRE® amb la promoció 9 i ens emportem aquestes paraules com a part de la collita: connexió, permís, privilegi, gratitud, aprenentatge, presencia, exploració, confiança, enriquidor, agraïment, descobriment, satisfacció… i amb el compromís de seguir sembrant.

curs 2019-2020

DILLUNS – VESPRES DE MICROGIMNÀSTICA

Nou pas en el meu camí que em porta a reorganitzar l’agenda i finalitzar la classe de microgimnàstica que durant 15 anys he estat oferint al meu espai de Sant Martí de Centelles de 8 a 9:30 del vespre tots els dilluns. Molt agraïda per la vostra confiança i determinació en cuidar-vos i cuidar del vostre cos. Ha estat un privilegi compartir amb vosaltres aquest camí.

abril – juny 2020

TRE® ONLINE – sessions de suport per la covid

Durant els mesos de confinament he estat oferint el  TRE® a través de sessions online. Gracies per la vostra participació i per a fer-me saber com d’útil ha estat per a la vostra gestió de la  tensió, l’estrès i l’ ansietat. No oblidem que és una eina que tenim a la nostra disposició, fàcil de fer… i amb grans beneficis!