una mica sobre mi

MÒNICA TARRÉS CAMPÀ

Sóc una persona que des de sempre he volgut entendre’m i entendre. Els camins recorreguts han estat molts i els descobriments, que encara continuen, valuosos.

 

És per això que m’agrada compartir tot el que he après i experimentat en mi mateixa, totes aquelles coses, pensaments, sentiments i experiències que m’han permès ampliar la mirada, comprendre el complex, però meravellós funcionament de l’ésser humà i situar-me en un espai de confiança i responsabilitat.

 

Estic fermament convençuda que tot ésser humà té un potencial a desenvolupar i que creant un espai de seguretat i confiança aquesta facultat latent es manifesta i aconsegueix tota la seva esplendor.

 

Entenc la vida, amb les seves dificultats i les seves alegries, com un camí de transformació i realització. Aposto per un acompanyament psicològic, emocional, corporal i espiritual simultàniament. M’ha ajudat a entendre enormement com funciona la nostra biologia i experimentar els conceptes d’autoregulació i de pulsació. El camí que et proposo és d’una escolta respectuosa, compassiva i amable amb tu mateix.

currículum

ALGUNES COSES QUE FAIG, PUC FER O HE FET

Formadora Internacional i facilitadora certificada de TRE©, tècnica per l’autogestió de l’estrès i l’alliberació de la tensió profunda i el trauma.

 

Psicoterapeuta psicoanalítica individual i de grup per la Sigmund Freud University Viena-París, amb base en l’Anàlisi Transaccional  d’Eric Berne i el Psicoanàlisi de Freud i Jung, entre altres disciplines.

 

Fundadora i directora de l’espai Salut Integral, espai de teràpies curatives i preventives, corporals i psicològiques, que té la seu a Sant Martí de Centelles (Barcelona). És en aquest espai on ofereixo retirs de salut i consciència a persones que volen o necessiten incorporar eines noves per gestionar el seu dia a dia i desitgen fer un “reset” en el seu moment vital.

 

Directora i docent de l’EEPA, Ecole Européenne des Philosophies et Psychothérapie Appliquées en la seva seu de Barcelona (www.eepa.fr) 2009-2015.

 

Terapeuta corporal en el sistema ARC (Anàlisi Restaurador Corporal) que inclou la microgimnàstica, el massatge restaurador i la gravitoterapia.

 

Terapeuta corporal i docent en la tècnica Nadeau. Técnica corporal regeneradora que consisteix en fer 1.200 moviments en 20 minuts, i que activen la medul·la espinal amb les repercussions que això té a la resta dels òrgans vitals.

Kinesiologia  pel Neuroenergetic Kinesiology Institute & Touch for Health I i II per l’International Kinesiology College. Sistema de salut natural basat en els sistemes “energètics” orientals i els coneixements occidental d’anatomia i fisiologia. S’avalua el to muscular i la mobilitat de la persona per, si és necessari, reequilibrar el sistema.

 

Zero Balancing.  “El Zero Balancing ens ensenya que els corrents més profunds d’energia es troben a l’os, que la memòria es pot mantenir al teixit, que sota la ment, el cos i les emocions hi ha camps d’energia que en desequilibri  precedeixen la patologia” (Frederick Smith ). Utilitzant pressió amb els dits i estiraments mantinguts, s’ajuda en l’alliberació de tensió acumulada en les estructures profundes del cos.

 

Impulsora i coordinadora de la comunitat TRE-Iberoamèrica. Comunitat de professionals del TRE© de llengua espanyola, que comparteix el reflex natural de tremolors neurogènics i en fa una pràctica continuada individual i de grup, que treballem en equip a través de la cooperació i la creativitat per crear cèl·lules vibrants i fer arribar el TRE© al màxim de gent possible.

 

Autora dels llibres il·lustrats: